Notarieel bekend als ‘Pottentaote-vrunj’

Als u samen met alle Pottentaote carnaval viert, ziet u de Prins met zijn Raad van 11 voorop lopen. Dat zijn, zoals ze het zelf noemen, het gezicht van de Baeker Pottentaote. U kunt begrijpen dat deze vereniging gedragen wordt door groepen en comité’s die er samen voor zorgen dat de carnaval ieder jaar weer gevierd kan worden. Het Pottentaote Tribunaal ís zo’n comité. Wij hebben maar 1 taak, en dat is het financieel ondersteunen van de Beekse carnaval. Dit doen wij door zoveel mogelijk mensen lid te maken van het ‘Tribunaal’.

Deilnumme

Met dit lidmaatschap worden verschillende evenementen en zaken ondersteund. Twijfel daarom niet langer en wordt lid, zodat wij samen de Beekse carnaval kunnen blijven ondersteunen. De kosten van een lidmaatschap:

  • Volwassenen: € 6,- per jaar
  • Gezinslidmaatschap: € 14,- per jaar
    (2 volwassenen en 1 kind, alle volgende kinderen € 3,-)

Deze bijdrage wordt ieder jaar rond de carnaval per automatische incasso afgeschreven. U kunt zichzelf per e-mail aanmelden. U krijgt dan vervolgens een machtigingskaart die u dan alleen maar hoeft te retourneren.
Als lid van het Tribunaal krijgt u voorrang en korting op de kaarten van de Grote Zitting. Bij aanmelden krijgt u ook nog een Tribunaal-speldje uitgereikt als teken dat u de Beekse carnaval ondersteund.

Voor aanmeldingen / meer informatie:
Frits Luijten,
046-4373446
fritsluyten@gmail.com