12-02-24

Graote Optoch
14.11 u – Baekse Sjtraote

Traditiegetrouw vingk de Graote Optoch door het Pottentaote-riek plaats op vastelaovesmaondig. Vanaaf 14.11 oer trök de optoch door de Baeker sjtraote. ‘T insjriefformulier veur de Graote Optoch vingk geer ongeraan dees pagina. Veur deilnummers aan de optocht is d’r eeder jaor de Buurtvergadering, wo-op geer mjèr informatie krieg euver ‘t opsjtélle, de aanvangtieje en ‘t reiglement.

Insjrieve

De inschrijving zal voor het nieuwe seizoen anders verlopen. In de gemeente Beek wordt één inschrijfavond georganiseerd waar je kunt inschrijven voor de optocht van Genhout, Spaubeek, Beek en Neerbeek. Op deze avond zal ook de burgemeester en iemand van de politie / handhaving aanwezig zijn om samen met jullie hierover in gesprek te gaan waarom deze maatregelen nodig zijn. En welke sancties er zullen zijn bij het niet naleven van de spelregels.

Ik wil jullie vragen om het bovenstaande te delen met al je groepsgenoten. Stuur de mail gerust door in je groep. Het is immers in het belang van je eigen groep dat jullie je correct gedragen, maar ook in het belang van andere optochtdeelnemers en de carnavalsverenigingen

Inschrijving is gratis. Denk tevens aan naam van jullie groep en e-mail adres. Niet compleet ingevulde aanmeldformulieren komen niet voor deelname in aanmerking!

Inschrijfdatum nog niet bekend.